Over Growing Business Together

Over Growing Business Together

Growing Business Together is opgericht door Erwin Bretscher.

Erwin heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven heeft daarin verschillende rollen mogen vervullen. In die tijd heeft hij  ervaring opgedaan in de rol van informatie analist, service manager, projectmanager, business development manager en commercieel directeur. Ruim tien jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met de gezondheidszorg. Deze markt is volop in ontwikkeling, doordat zorg duurder wordt en regelgeving verandert, maar vooral ook omdat de technische mogelijkheden met grote stappen vooruit gaan.

Cruciaal in deze markt is echter de balans tussen groei en kwaliteit. Veel producten die voor de zorgmarkt zijn, dragen bij aan de kwaliteit van leven van de afnemer of zijn soms zelfs van levensbelang. Zaken doen in de E-health betekent dan ook groeien op een gebalanceerde manier, dat is dus meer dan alleen verkopen, je wilt echt waarde toevoegen.

Vanuit deze visie vond Erwin dan ook dat het begeleiden van organisaties met innovatieve ideeën of ‘start-ups’ meer moest zijn dan alleen het realiseren van verkoop. Vanuit deze insteek is Erwin dit bedrijf gestart. Vanuit een samenwerking zoeken naar groei die zowel de eigen organisatie stimuleert en verder helpt, maar waarbij er ook waarde naar de markt wordt gebracht.